Prima paginăSocial

Cercetaşii din Pildeşti organizează a şasea ediţie a „Festivalului Luminii”

Cercetaşii din Pildeşti organizează a şasea ediţie a „Festivalului Luminii”

Dimensiune text

 

Microsoft Word - ONCR-2016.docxCercetaşii Centrului Local „Adormirea Maicii Domnului” Pildeşti organizează sâmbătă, 11 iunie, a şasea ediţie a „Festivalului Luminii”. „Festivalul Luminii” reprezintă un proiect naţional organizat de cercetaşii României, desfăşurat în întreaga ţară, un proiect cu caracter spiritual şi interactiv, în care muzica liniştită şi aleile luminate de lumânări oferă participanţilor, indiferent de vârstă, posibilitatea de a reflecta asupra micilor detalii care fac viaţa mai bună.

La Pildeşti, „Festivalul Luminii” va începe la ora 21:00, în parcarea Bisericii noi, unde vor fi aprinse în jur de 2.500 de lumânări aşezate în mici suporturi, confecţionate de cercetaşi. Evenimentul va debuta cu intonarea imnului de către cercetaşi, iar apoi, timp de o oră, se vor desfăşura ateliere de facepaiting, modelaj de baloane, caricaturi, elice, prăjituri şi impresii. Va urma un moment artistic, pregătit de către toţi cercetaşii – de la cei mai mici, lupişorii, până la lideri.

„Printre invitaţii acestui eveniment se numără cercetaşii din centrele locale învecinate, primarul comunei, iar colaboratorii vor fi Ansamblul de dansuri populare «Floarea Pildeştiului» şi Grupul de familii din Pildeşti. Totodată, desfăşurarea acestui eveniment a fost posibilă datorită sprijinului Parohiei din Pildeşti şi a Primăriei Comunei Cordun. Cercetaşii din Pildeşti vă invită să fiţi alături de ei, sâmbătă, la ora 21:00, pentru a redescoperi împreună frumuseţea lucrurilor mărunte!”, este invitaţia adresată de cercetaşii Andreea Mîrţ şi Dragoş Bejan.

Microsoft Word - ONCR-2016.docx

cercetasi03

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0