Centrul Militar Judeţean Neamţ face înscrieri pentru 38 de posturi de soldaţi şi gradaţi profesionişti

HomeSocial

Centrul Militar Judeţean Neamţ face înscrieri pentru 38 de posturi de soldaţi şi gradaţi profesionişti

Centrul Militar Judeţean Neamţ informează că luni, 12 februarie, au început încep înscrierile pentru posturile de soldați și gradați profesioniști. La nivel național, în această perioadă, Ministerul Apărării Naționale desfășoară activități de recrutare a tinerilor – băieți și fete -, pentru posturi de soldați și gradați profesioniști. Pentru această serie au fost introduse în planul de recrutare 5.093 de locuri, în 41 de județe din ţară și în municipiul București.

Înscrierile se fac direct la unităţile beneficiare, iar pentru județul Neamț acestea sunt Batalionul 634 Infanterie „Mareșal Józef Piłsudski” din Piatra Neamț (11 posturi) și Baza 3 Logistică „Zargidava” Roman (27 posturi). Condițiile de recrutare se găsesc la următorul link: recrutaremapn.ro/criteriigs.php („criteriile generale” și „criteriile specifice de recrutare a candidaţilor pentru formarea soldaţilor şi gradaţilor profesionişti”).

Înscrierea se realizează în perioada 12 februarie – 1 martie. Susținerea probelor de selecție se realizează în perioada 19 februarie – 15 martie. Candidații declarați „admis” la selecție și repartizați pe post se vor prezenta la structurile care organizează formarea profesională inițială la data de 7 mai. Cei care au deja stagiul militar satisfăcut se vor prezenta la data de 4 iunie.

Informațiile privind unitățile militare care scot locuri la concurs și structurile care efectuează recrutarea pot fi aflate și de la birourile recrutare-informare: https://www.recrutaremapn.ro/contactbir.php.

Mai multe detalii pot fi obținute pe paginile Centrului Militar Judeţean Neamţ, https://www.facebook.com/CMJNeamt, și Ministerului Apărării Naționale, https://www.facebook.com/RecrutareMApN.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0