Prima paginăActualitateRoman

Centrala termică 26 a fost transformată în garaje

Dimensiune text

Conducerea SC Rossal SRL Roman a găsit o soluţie practică pentru a valorifica spaţiul unde a funcţionat centrala termică numărul 26, de pe strada Victor Hugo, transformând-o în garaje pentru autoturismele celor care locuiesc în zonă.

După ce nu au mai funcţionat centralele termice din Roman, conducerea municipiului a vândut prin licitaţie cele mai multe dintre ele către diferite societăţi din oraş. Astfel, SC Rossal SRL Roman a achiziţionat, în 2004, fosta centrală termică numărul 26, situată pe strada Victor Hugo. În momentul în care a vrut să o demoleze, conducerea societăţii a observat că structura de rezistenţă era bună, aşa că a decis să transforme acel spaţiu în ceva util pentru locuitorii din zonă, construind garaje pentru maşini.

„A fost chemat un expert care a atestat faptul că structura de rezistenţă era foarte bună, aşa încât am decis să oprim demolarea şi să tranformăm acel spaţiu în ceva util. Aşa a venit ideea garajelor. Spaţiul a fost compartimentat, împărţit în două, rezultând 18 garaje spaţioase: nouă cu intrarea în partea din faţă şi nouă în partea din spate. Cei care vor opta pentru garajele din spate au avantajul că mai e un teren liber între porţile garajelor şi gardul Episcopiei”, a declarat Ionel Ciocan, directorul SC Rossal SRL Roman.

Citește și:   Accident rutier la Gâdinți, un șofer sub influența alcoolului a ajuns cu mașina în șanț

Închirierea unui garaj costă 125 de lei pe lună, cu tot cu TVA. Cei interesați au depus cereri de închiriere atât la asociaţia de proprietari, cât şi la sediul societăţii. Au prioritate la închiriere locuitorii din împrejurimi. Având în vedere că încă mai sunt spaţii disponibile, pentru relaţii, cei interesaţi pot să apeleze la numerele de telefon 0233.740.487 sau 0729.019.590.

În Roman au fost 27 de centrale termice de cartier. Doar opt dintre acestea mai aparţin municipiului, celelalte 19 fiind în proprietate privată.

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0