Cei mai buni tipsteri din România la hochei îți oferă ponturi pe PariuriX.com

HomeAdvertorial

Cei mai buni tipsteri din România la hochei îți oferă ponturi pe PariuriX.com

 

PariuriX.comChiar dacă hocheiul nu este un sport foarte popular în zona balcanică, tipsterii de pe site-ul comunității pariorilor online din România se pricep de minune la prezicerea rezultatelor de pe gheață. Că este vorba despre partidele din Finlanda, Suedia, Austria, Cehia sau despre cele din NHL, AHL sau de la Cupa Mondială, ponturile bune parcă nu încetează să apară!

Specialiștii spun că prezicerea unui meci de hochei este, de cele mai multe ori, mai simplă decât în cazul unui meci de fotbal. Gradul de predictibilitate al acestui sport este mai ridicat, conform spuselor celor care cunosc foarte bine ambele sporturi. Secțiunea de ponturi hochei pe Pariurix nu face decât să confirme acest lucru, dacă stăm să analizăm procentajul predicțiilor câștigătoare oferite de pasionați.

Hocheiul este unul dintre cele 4 sporturi naționale majore din Statele Unite ale Americii, alături de baschet, baseball și fotbal american. Sportul a fost însă conturat în forma pe care o cunoaștem azi, la mijlocul secolului 19, în Canada. De altfel, o mare parte dintre echipele care evoluează astăzi în NHL sunt Canadiene.

În Europa, hocheiul este un sport popular în țările nordice, acolo unde și condițiile meteo facilitează practicarea aproape neîncetată, pe tot parcursul anului.

 

pariurix - ziarulderoman.ro

 

Pariuri populare

Pariul Moneyline este probabil și cel mai des întâlnit în predicțiile pariorilor. Acesta exclude egalul și conține doar două variante, victoria gazdelor și a oaspeților. Dacă după cele 60 de minute din timpul regulamentar rezultatul este egal, pariurile nu se anulează, ci se va lua în calcul rezultatul prelungirilor sau și eventual, cel al loviturilor de departajare.

Rezultatul final de tip 1, x sau 2 este evitat de cele mai multe ori de majoritatea pasionaților. Numai atunci când un parior este foarte convins de succesului uneia dintre echipe, alege să mizeze pe acest tip de pariu, deoarece primește o cotă puțin mai bună pentru o victorie directă, în 60 de minute.

Un alt pariu des întâlnit în hochei este Total goluri. Acesta funcționează pe același principiu ca și cel din fotbal, adică sub forma Sub/Peste 2.5, 3.5 goluri etc. Anumite case de pariuri iau în considerare prelungirile când vine vorba de acest pariu, dar altele nu, așa că verificați condițiile aferente acestui pariu la operatorul pe care îl veți alege.

Al doilea cel mai popular pariu este de tip Spread, adică un Handicap Asiatic care oferă cote sensibil egale pentru ambele formații. Practic, favoritelor li se scad goluri (-1, -2 etc.) și astfel meciul, în mod virtual, devine echilibrat. În Statele Unite, acesta este cel mai des întâlnit tip de pariu pentru toate cele 4 sporturi naționale.

PariuriX.com – Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0