Prima paginăReligie

Ce trebuie să știe pelerinii la vizita papei Francisc de la Iași. Ultimele detalii publicate de organizatori

Ce trebuie să știe pelerinii la vizita papei Francisc de la Iași. Ultimele detalii publicate de organizatori

Dimensiune text

 

 

La finalul săptămânii viitoare, în perioada 31 mai – 2 iunie, Sfântul Părinte papa Francisc va vizita România. În cadrul acestei vizite, se va afla sâmbătă, 1 iunie, la Iaşi, în mijlocul Diecezei de Iaşi. Papa Francisc va sosi la ora 17.25 la catedrala catolică, în care va fi aşteptat de aproximativ 800 de bolnavi şi de persoane în vârstă, apoi îi va întâlni pe toţi cei prezenţi în faţa Palatului Culturii, participând la „Întâlnirea mariană cu tinerii şi familiile”.

În vederea desfășurării în cele mai bune condiții a evenimentului de la Iași, Episcopia Romano-Catolică de Iași a publicat pe site-ul propriu toate informațiile pe care pelerinii trebuie să le cunoască. Astfel, pelerinii sunt informați asupra locurilor disponibile pentru parcarea autovehiculelor mici și pentru parcarea autocarelor, programul trenurilor speciale ale CFR, modalitățile de acces în cele șapte zone din perimetrul din zona Palatului Culturii, dar și în a opta zonă de acces special, din perimetrul catedralei catolice, pentru bolnavi şi persoane în vârstă. Sunt detaliate obiectele interzise în zona de acces, precum și obiectele care le sunt recomandate pelerinilor pentru a le avea asupra lor pe parcursul zilei.

Același material publicat de Episcopia Romano-Catolică de Iași detaliază programul manifestărilor organizate cu această ocazie și conține și hărți detaliate asupra zonelor de acces. Întregul articol este disponibil pe site-ul Episcopiei Romano-Catolice de Iași, la acest link: http://www.ercis.ro/actualitate/viata.asp?id=201905124, alături de celelalte materiale dedicate vizitei Papei Francisc, disponibile în secțiunea: http://www.ercis.ro/actualitate/papa_francisc_romania.asp.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0