Ce produse puteți găsi la festivalul „Zilele toamnei”, organizat în acest weekend în Parcul Municipal

HomeSocialTimp liber

Ce produse puteți găsi la festivalul „Zilele toamnei”, organizat în acest weekend în Parcul Municipal

În acest sfârșit de săptămână, în perioada 6 – 8 octombrie, autoritățile locale vor organiza, în Parcul municipal Roman, o nouă ediție a Festivalului „Zilele Toamnei”. Consilierii locali au aprobat, în cadrul unei ședințe organizate la mijlocul lunii trecute, alocarea din bugetul local a sumei maxime de 60.000 lei pentru desfășurarea în bune condiții a Festivalului.

Conform organizatorilor, ediția de anul trecut a Festivalului „Zilele Toamnei” s-a bucurat de un real succes, astfel că administrația publică locală organizează acum o nouă ediție în Parcul municipal, constând într-un un târg tradițional românesc cu produse bio, brânzeturi, legume și fructe, produse agricole, flori de sezon, produse tradiționale, preparate din carne, produse de panificație, dulciuri, miere de albine și produse apicole, vin și must, ocazie cu care vizitatorii vor putea degusta și cumpăra produsele oferite de producătorii tradiționali și comercianți, la standurile special amenajate.

De asemenea, în cadrul Festivalului „Zilele Toamnei” 2023, în Parcul municipal vor fi organizate, în aer liber, spectacole de divertisment, de muzică ușoară și populară, cu talente locale, artiști locali și artiști consacrați, DJ.

„Este timpul să ne bucurăm de frumusețea și bogăția toamnei. În perioada 6 – 8 octombrie, Parcul Municipal se va transforma într-o adevărată oază a gusturilor și a bucuriei. Vă invit la cea de-a doua ediție a Festivalului «Zilele toamnei», un eveniment care ne adună într-un spirit de comunitate și recunoștință pentru roadele acestui an. La festival puteți găsi o gamă variată de produse bio, brânzeturi, legume proaspete, flori de sezon în culori vii și miere de albine. La punctele de desfacere amenajate pe aleea principală, o să vă delectați cu un pahar de must și preparate la grătar, pentru a vă răsfăța simțurile într-un cadru relaxant și plin de culoare. Vineri și sâmbătă vă așteaptă un program artistic de excepție. Pe lângă artiștii cluburilor noastre, seara de vineri va fi dedicată tinerilor, cu DJ Alex Pintilie și Toni Tonini, care vor crea o atmosferă plină de ritm și energie. Sâmbătă, cunoscutul interpret de muzică populară Alexandru Brădățan va aduce notele tradiționale ale toamnei în inimile noastre. Vă aștept între 6 și 8 octombrie la Festivalul «Zilele toamnei» din Parcul Municipal, un eveniment care promite bucurie, gusturi delicioase și amintiri de neuitat”, a transmis primarul municipiului Roman, Leonard Achiriloaei.

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0