Ce parfumuri damă să alegi în funcție de ocazie

HomeAdvertorial

Ce parfumuri damă să alegi în funcție de ocazie

Dacă puteți alege parfumuri în funcție de starea dumneavoastră de spirit, de gusturile dumneavoastră, de ultimele tendințe sau chiar de semnul astrologic, este posibil să doriți să îl adaptați și la diferitele ocazii din viața dumneavoastră. Un acord proaspăt și ușor pentru o nuntă, note spumoase și senzuale pentru o seară romantică, un amestec moale și dulce pentru un moment de relaxare. Iată toate sfaturile noastre pentru a alege parfumuri damă pentru fiecare ocazie.

Alegerea de parfumuri pentru un cadou

Decizia de a oferi parfumuri drept cadou este complicată, deoarece trebuie să cunoști gusturile persoanei pe care vrei să o mulțumești. Ori știi care este parfumul căruia îi este fidel, ori nu-i știi numele. În orice caz, oferirea unui parfum drept cadou este o idee excelentă, cu condiția să faceți o mică investigație în prealabil pentru a mulțumi cu adevărat persoana în cauză.

Doriți să oferiți un cadou pentru o zi de naștere, pentru Ziua Mamei sau pur și simplu pentru a mulțumi persoana pe care o iubiți? Oricare ar fi situația, este important să cunoașteți gusturile persoanei sau să însoțiți cadoul cu un model de test alături, în cazul în care persoana nu îl găsește pe gustul său și dorește să îl schimbe.

Dacă știți numele parfumului, va fi mai ușor. Totuși, acest lucru nu vă împiedică să le oferiți un alt parfum decât cel obișnuit. Puteți cumpăra acest parfum in magazin sau online, kituri de mostre de parfumuri damă pentru a testa în liniște parfumurile la domiciliu.

Nu știi cum se numește parfumul tău: care sunt sfaturile pentru a nu greși în alegerea ta? Ce concentrație: eau de Toilette, eau de Parfum, eau de Cologne? Puteți opta pentru un cadou care va fi, de asemenea, foarte plăcut, și anume derivatele unor parfumuri: acum sunt posibile cutii de cadou frumoase, cu o alegere și o combinație de produse diferite. Loțiune de corp, cremă de corp, săpunuri, geluri de duș, aftershave, lumânări, parfumuri de casă etc.

Alegerea de parfumuri damă pentru o întâlnire

Pentru a alege parfumuri pentru o întâlnire, trebuie mai întâi să te cunoști. Unele persoane se ascund în spatele unui parfum sau vor să înapoieze o personalitate care nu este a lor, un parfum bine ales trebuie să corespundă cu cine ești, trebuie să spună povestea ta olfactivă.

Să te cunoști bine înseamnă să fii tu însuți, scopul este să găsești „parfumul pe care îl iubești”, care va fi „sloganul tău olfactiv”, semnătura ta. Este foarte important, pentru că persoana pe care o veți întâlni nu o va uita niciodată. Acesta va fi unul dintre primele mesaje pe care le veți trimite. Un parfum prost ales poate fi un semnal care poate fi o frână la o primă întâlnire.

Nu întâmplător te îndrăgostești de un parfum. Un parfum bine ales este cel care corespunde moștenirii olfactive.

Alegerea de parfumuri damă pentru o nuntă

Este ziua cea mare… Ziua nunții tale! Ce parfumuri dama ar trebui să porți în ziua cea mare? Alegerea parfumului pentru nunta ta este importantă. Scopul său, ca întotdeauna, este de a vă reflecta personalitatea, identitatea olfactivă, este semnătura dvs. și toată viața veți avea în memorie parfumul pe care l-ați purtat în ziua nunții. Victor Hugo a înțeles bine: „Nimic nu trezește o amintire ca un miros”.

Vrei să găsești un nou parfum pentru această ocazie?

Vreți să găsiți parfumul care va marca începutul noii voastre vieți împreună. Poate vă doriți un parfum care să fie martor al uniunii voastre, care atunci când îl veți mirosi să vă aducă un întreg lanț de amintiri pozitive legate de această zi specială și unică? Floarea de portocal, simbol al purității și floare de nuntă prin excelență, vă va seduce poate.

Cum să alegeți parfumuri?

Este important ca parfumul să fie un semn al personalității tale, atingerea finală care va fi „manifestul” semnăturii tale olfactive. Acesta trebuie să corespundă moștenirii tale olfactive, pentru a fi în armonie cu tine însuți.

Ce note sunt potrivite în mod special pentru acest eveniment?

Poate alegeți o versiune mai proaspătă a parfumului dvs. obișnuit pentru acea zi specială. Pentru că este important ca parfumul să fie relativ discret, pentru a nu-i deranja pe cei din jur și pentru a menține o aură de „puritate și discreție” în această zi unică. În ce anotimp vă căsătoriți, anotimpul poate determina un stil de parfum. Vara vei înclina spre parfumuri mai proaspete, mai aerisite. Toamna sau iarna vei fi atrasă de parfumuri mai învăluitoare, mai calde. Pare complicat, într-adevăr, dar este ideal să acorzi atenție acestor mici detalii care vor face ziua cu atât mai specială. Poți opta pentru parfumul tău preferat, dar cu siguranță ar trebui să încerci și alte arome și să alegi ceva special pentru ziua nunții. Un parfum pe care să îl porți doar la ocazii speciale.

Comentarii

WORDPRESS: 0