Cariera militară în cadrul Forțelor Aeriene Române, promovată la Colegiul Național „Roman-Vodă”

HomeSocial

Cariera militară în cadrul Forțelor Aeriene Române, promovată la Colegiul Național „Roman-Vodă”

 

 

Marți, 20 noiembrie, Centrul Militar Județean Neamț, prin Biroul informare-recrutare, cu sprijinul Statului Major al Forțelor Aeriene, organizează prezentarea ofertei educaționale a forțelor aeriene din compunerea Ministerului Apărării Naționale, informează reprezentanții Centrului Militar Județean Neamț. Scopul campaniei este acela de a-i informa pe liceeni despre oportunitățile și posibilitățile oferite de o carieră militară în cadrul Forțelor Aeriene Române.

În municipiul Roman, acțiunea se va desfășura la Colegiul Național „Roman-Vodă”, între orele 9.00 – 10.30, iar în Piatra Neamț între orele 12.30 – 14.00, în sala de festivități „Calistrat Hogaș” a Consiliului Județean Neamț. În cadrul evenimentului se va sublinia importanța Forțelor Aeriene Române și vor fi prezentate tipurile de misiuni executate de către militarii români în teatrele de operații, se va prezenta oferta educațională și, nu în ultimul rând, se va asigura interacțiunea tinerilor cu piloți, personal navigant și nenavigant, cu studenți și elevi ai Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă” și ai Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia”.

„Mulțumim pe această cale conducerii Inspectoratului Școlar Județean Neamț și reprezentanților unităților de învățământ pentru permanenta și eficienta colaborare instituțională. Ca element de noutate și atractivitate, în funcție de condițiile meteorologice ce vor fi la data și ora stabilită, Statul Major al Forțelor Aeriene a planificat și survolarea locațiilor cu aeronave aparținând Bazei 95 Aeriene!”, au precizat reprezentanții Centrului Militar Județean Neamț.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0