Care este programul de la ediția a IV-a a Kult Fest

HomeCultural

Care este programul de la ediția a IV-a a Kult Fest

 

 

Timp de trei zile, între 9 și 11 august, Stadionul Moldova va găzdui unul dintre cele mai mari evenimente artistice susținute în Roman, odată cu organizarea celei de-a IV-a ediții a Festivalului Kult, care, pe lângă activitățile dedicate tinerilor, aduce în acest an o serie de concerte cu artiști de renume. Autoritățile locale vor sprijini logistic desfășurarea evenimentului, însă costurile vor fi suportate de organizator – Asociaţia KULT Generation, iar administrația locală va încasa și o taxă de la firmele participante.

Conform programului anunțat de organizatori, festivalul se va deschide vineri, pe 9 august, de la ora 16.00, când, pe Stadionul Moldova, timp de o oră, se vor desfășura activitățile Cercetașii, după care va urma un spectacol de jonglerii. De la ora 19.00, Gașca Zurli va fi prezentă pentru toți copiii, iar de la ora 20.30 va concerta Nicole Chery. Dacă prima zi este dedicată în special copiilor, cea de-a doua include și celelalte categorii de romașcani dornici de distracție. De la 10.00 la 12.00, se vor susține sesiuni de Yoga, Yoga, Tam The, Pilates, iar între 11.00 și 12.00, vor avea loc sesiuni de Zumba, Atelier de autoapărare, Atelier de dans contemporan. De la orele 15.00 și până la 16.30, cei care vor avea bilete achiziționate vor putea participa la atelierul senzorial sau la atelierul de dezvoltare prin muzică. Concertele din ziua de sâmbătă vor începe la ora 20.30 cu ROA, urmat de concertul celor de Phoenix.

În cea de-a treia zi de festival, pe 11 august, cei care vor veni la festival vor avea program de la ora 10.00, cu Yoga, Pilates, Mindfulnes  și Atelier de muzică experimentală. De la orele 15.00, va avea loc un atelier de dezvoltare personală pentru adolescenți, iar de la ora 16.00 – Atelier Leader Experience. Macanache va concerta de la orele 20.30, iar Subcarpați de la orele 21.30.

„Ținând cont de faptul că evenimentul are loc pe un spațiu aparținând domeniului public al municipiului Roman, timp de trei zile, unde se vor desfășura activități comerciale, precum și de faptul că organizatorul va obține venituri din vânzarea de bilete, se impune ca acesta să plătească o taxă de ocupare a domeniului public în sumă de 500 de euro/zi de eveniment, echivalent în lei, la cursul de schimb oficial BNR al zilei, la Festivalul KULT FEST 4, pentru perioada 9 – 11 august 2019”, se arată în expunerea de proiect înaintată consilierilor locali pentru a aproba această taxă și asocierea dintre ONG și municipalitate pentru buna desfășurare a evenimentului.

Asociaţia KULT Generation va asigura serviciile  scenotehnice și de sonorizare, pe o scenă amplasată în interiorul Stadionului Municipal „Moldova”, masa și cazarea artiștilor, a staff-ului tehnic, partenerilor etc, dar va trebui să asigure și un număr de 20 de toalete ecologice precum și salubrizarea lor, în fiecare zi, pe timpul desfășurării evenimentului. Primăria se obligă să modernizeze Stadionul Moldova, să asigure tot utilitățile, paza, salubrizarea zonei, precum și partea de logistică – corturi, mese, garduri de delimitare. CSM Roman va oferi voluntarilor evenimentului 100 de tichete cu o intrare gratuită în Ștrand.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0