[VIDEO] Canotoarea Laura Oprea şi sportivii CSA Steaua s-au întâlnit cu ministrul Apărării înainte de plecarea la Olimpiada de la Rio

Home

[VIDEO] Canotoarea Laura Oprea şi sportivii CSA Steaua s-au întâlnit cu ministrul Apărării înainte de plecarea la Olimpiada de la Rio

 

MApN - intalnire ministru sportivi CSA 4Ministrul Apărării Naţionale, Mihnea Motoc, i-a primit luni, 25 iulie, începând cu ora 15.30, la sediul Ministerului, pe o parte din sportivii Clubului Sportiv al Armatei (CSA) Steaua Bucureşti care fac parte din delegaţia României pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

La eveniment au participat: Marian Drăgulescu (gimnastică), Bianca Răzor, Florina Pierdevară şi Cristina Bujin (atletism), Constantin Adam, Cristi Pârghie, Roxana Cogianu, Laura Oprea, Lavinia Țârlea, Iuliana Popa, Geanina Beleagă (canotaj), precum şi preşedintele CSA Steaua Bucureşti, colonelul George Boroi, managerul secţiei de canotaj, Călin Șerban şi antrenorii secţiei de canotaj, Veronica Cochela şi Dimitrie Popescu.

„A devenit o tradiţie ca, înainte de plecarea la Jocurile Olimpice, sportivii legitimaţi la CSA Steaua Bucureşti să fie primiţi de ministrul Apărării Naţionale. Suntem încrezători că ne vom întoarce, aşa cum ne-am propus, cu cel puţin patru medalii”, a afirmat colonelul George Boroi, președintele CSA Steaua.

„Lotul CSA Steaua dă un sfert dintre sportivii care compun lotul olimpic. Înainte şi dincolo de victorii, de locul pe podium şi de medalii, ceea ce ne dorim de la dumneavoastră este să daţi tot ceea ce aveţi mai bun. Dacă veţi face acest lucru, sunt convins că rezultatele vor veni de la sine. Succes deplin la Rio!”, a declarat, în cadrul întâlnirii, ministrul Apărării Naţionale, Mihnea Motoc, care i-a oferit preşedintelui CSA Steaua o plachetă conţinând un „drapel de luptă” simbolic.

Clubul Sportiv al Armatei „Steaua Bucureşti” participă la cea de-a 31-a ediţie a Jocurilor Olimpice de vară cu 22 de sportivi. Olimpiada va debuta la Rio de Janeiro pe (3) 5 august şi se va încheia pe 21 august. Laura Oprea, în vârstă de 22 de ani, originară din Nisiporeşti, va concura în două probe: opt rame cu cârmaci şi dublu rame fără cârmaci. Probele de canotaj se vor desfăşura între 6 şi 13 august.

MApN - intalnire ministru sportivi CSA 3

MApN - intalnire ministru sportivi CSA 9

MApN - intalnire ministru sportivi CSA 5

MApN - intalnire ministru sportivi CSA 1

Foto: Valentin Ciobîrcă / MApN
Video: MApN

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0