Prima paginăCampanii ZDR

CAMPANIA „VĂ DĂM LA ZIAR”: TOSCA!

CAMPANIA „VĂ DĂM LA ZIAR”: TOSCA!

Dimensiune text

Pe adresa redacţiei am primit astăzi, 18 februarie, o primă reacţie la campania demarată de Ziarul de Roman: „Vă dăm la Ziar!”, pentru care vă mulţumim, inclusiv în numele agenţilor economici, pentru implicare! Împreună, suntem solidari!

„Bună ziua, mă numesc Cristina, locuiesc în Roman… de când m-am născut. Nu sunt neapărat înnebunită după dulciuri, dar nu cred că există vreun romaşcan care să nu fi mâncat vreodată o prăjitură de la Tosca. Recunosc că nu refuz niciodată un ecler de aici şi cred că nici vreo amandină… Dar, în mod sigur, prieteni de-ai mei din Iaşi vin la Roman pentru aceste prăjituri. Sper ca reţetele să rămână la fel de gustoase şi peste timp”.

Reamintim faptul că aici, la Ziarul de Roman, prin această campanie, vrem să dedicăm o rubrică tuturor celor care doresc să sprijine mediul de afaceri din Roman, prin care cred că putem să-i promovăm, benevol, pe agenţii economici care oferă locuri de muncă romaşcanilor, indiferent de domeniul în care activează. Important este să-i apreciaţi pentru ceva, iar acel „ceva” să-l împărtăşiţi celor care, poate, nu au habar.

Dacă doriţi să ne spuneţi, în câteva cuvinte – fără să vă daţi datele din buletin, dar cu sinceritate – ceva frumos despre un agent economic, despre produsele comercializate sau despre modul în care se face comerţ – aici, la Ziarul de Roman, este locul! Spuneţi ceea ce simţiţi, puteţi face un bine agentului economic sau romaşcanilor care nu ştiu de existenţa produselor, agentului economic sau modului de comerţ.

Și, nu uitaţi, ne găsiţi la adresele de email: redactia@ziarulderoman.ro şi ziarulderoman@gmail.com.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0