Prima paginăRoman

Campanie „de la om la om” a Liceului Teologic Ortodox

Dimensiune text

Profesori și elevi de la Liceul Teologic Ortodox (foto) vor merge din școală în școală pentru a face cunoscută oferta educațională a liceului.

 

 

Cu toate că până la admiterea la liceu mai sunt încă trei luni, Liceul Teologic Ortodox „Sfântul Gheorghe” a început deja campania de promovare a ofertei școlare pentru viitorul an școlar. Primii cărora le-au fost prezentate posibilitățile oferite de liceul romașcan sunt elevii din județul Bacău. „Am luat deja legătura cu toți directorii de unități școlare din județul Bacău, atât de la oraș, cât și din mediul rural, și le-am transmis toate informațiile legate de oferta noastră educațională și de posibilitățile de cazare, rugându-i să facă prezentări la orele de dirigenție. În fiecare școală vor ajunge și echipe de la liceul nostru, care vor sta de vorbă cu elevii și le vor răspunde la întrebări”, a spus preotul Gheorghe Smerea, director al Liceului Teologic „Sfântul Gheorghe”.

Campania începută în județul Bacău, loc din care provine marea majoritate a elevilor liceului teologic, va cuprinde și școlile din Roman și din comunele învecinate. În fiecare școală vor veni profesori și elevi ai liceului, pentru a face o prezentare a posibilităților oferite viitorilor elevil ai liceului. „Pentru viitorul an școlar, ne-am propus înființarea a două clase a IX-a, una cu specializarea «Teologie», cea de-a doua cu specializarea «Ghid pentru turismul religios», o specializare nouă, pentru care pot opta și fete”, a spus preotul Gheorghe Smerea.

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 0