Prima paginăSocial

Cadouri pentru nevoiaşi din partea PSD

Dimensiune text

cadouri psd2Membrii PSD Roman au contribuit la realizarea a 225 de pachete cu alimente, pe care le-au dăruit familiilor sărace din municipiu.

În fiecare an, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, Organizaţia Municipală Roman a Partidului Social Democrat pregăteşte pachete pentru nevoiaşii municipiului Roman. Anul 2013 nu a făcut excepţie de la regulă, iar sâmbătă aceste pachete au fost distribuite în casele familiilor sărace. „Cei 43 de preşedinţi de organizaţie au adus fiecare câte 5-7 persoane nevoiaşe din sectoarele lor. Acum, ei preiau aceste pachete de la sediul partidului, după care le vor distribui acasă la familiile nevoiaşe. Pachetele conţin ulei, zahăr, făină albă, făină de mălai, orez, un litru de vin, suc, un pui congelat şi un cozonac, valoarea pachetului ajungând la 50 de lei de persoană. În fiecare an, colegii din Organizaţia PSD Roman analizează, în zonele lor, problemele cele mai dificile, iar noi încercăm de fiecare dată să îi ajutăm pe cei care au necazurile cele mai mari”, a declarat Leonard Vacaru, preşedintele Organizaţiei PSD Roman.

Prezent la Roman, pentru distribuirea acestor pachete, a fost şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ, Dan Manoliu. „Alături de domnul preşedinte Vacaru, de domnul senator Ioan Chelaru şi toţi colegii din biroul organizaţiei, am participat atât financiar, cât şi ca logistică, pentru realizarea acestor pachete. Pentru mine este o bucurie că, încă o dată, Organizaţia PSD Roman a demonstrat că se apleacă asupra celor nevoiaşi. Totodată, ţin să îi felicit pe colegii mei pentru că, prin intermediul acţiunilor sociale organizate de-a lungul întregului an – pentru că au fost acţiuni şi la Paşte, şi de Ziua Copilului, şi la începutul şcolii -, au reuşit să menţină ceea ce înseamnă sufletul nostru de social-democrat şi că s-au aplecat către nevoile celor care sunt în dificultate, care au probleme financiare şi care o duc foarte greu. În întregul judeţ, la nivelul oraşelor, dar şi comunelor, sunt acţiuni de acest tip. Ne bucurăm că reuşim, cu greutăţile care sunt, să organizăm aceste acţiuni”, a afirmat Dan Manoliu, vicepreşedintele CJ Neamţ.

Reprezentantele Organizaţiei Femeilor Social Democrate (OFSD) Roman au participat la această acţiune caritabilă, implicându-se inclusiv la distribuirea acestor pachete în familiile nevoiaşilor. „Toţi membrii organizaţiei au contribuit la strâgerea de fonduri pentru realizarea acestor pachete, cu ce a putut fiecare, în limita posibilităţilor noastre”, a spus Iulia Havrici Tomşa, preşedinte al OFSD Roman.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0