Prima paginăSocial

Cadouri de la copii pentru cei singuri

Dimensiune text

Elevii Școlii ”Carol I” din Roman au oferit cadouri bătrînilor internați la Centrul de Îngrijire și Asistență Socială Roman.

 

 

 

Parohia ”Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Roman a organizat vineri, 6 aprilie, în colaborare cu Școala ”Carol I” (nr. 6) din Roman o acțiune caritabilă destinată bătrînilor singuri. Acțiunea face parte din proiectul ”Școala și Biserica – două aripi în același zbor” și a avut drept scop aducerea unui zîmbet pe chipurile persoanelor vîrstnice internate în Centrul de Îngrijiri și Asistență Socială Roman, situat de pe strada Veronica Micle. Intitulată ”Pentru cei singuri”, acțiunea a fost desfășurată cu susținerea familiilor Gheorghe Buhlea și Marcel Domșa din Roman, precum și a Parohiei ”Sfinții Apostoli Petru și Pavel”. Prin intermediul acestei acțiuni, copiii au avut posibilitatea să descopere bucuria de a dărui.

  [sam id=”3″ codes=”true”]

”Este o acțiune pe care o desfășurăm împreună cu parohia «Sfinții Apostoli Petru și Pavel» și care face parte dintr-un parteneriat între școală și biserică. Ne bucură faptul că elevii noștri au fost implicați în această acțiune de suflet. Este un exercițiu necesar pentru tînăra generație care trebuie să conștientizeze încă de acum suportul permanent de care au nevoie semenii noștri în vîrstă”, a precizat profesorul Grigore Văduva, directorul Școlii ”Carol I” din Roman.

Pachetele oferite bătrînilor au conținut fructe, dulciuri și iconițe și au oferite de cei opt elevi implicați în această acțiune: Ionuța Rață, Simona Roman, Adriana Secrieru și Bianca Ursaru (clasa a V-a), Ionuț Moisei și Alin Neagu (clasa a VI-a), Daria Genes (clasa a VII-a), precum și Alexandru Gheorghiu (clasa a VIII-a).

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0