Bursierii Marsat își primesc banii

Au fost desemnați elevii care vor primi sprijin financiar din partea societății Marsat pentru continuarea studiilor.

 

 

Opt elevi romașcani și o studentă la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași vor primi burse lunare din partea societății comerciale Marsat.

Bursierii Marsat sînt Elena Bostan, de la Colegiul Tehnic „Miron Costin”, Andrei Turcu, de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfîntul Gheorghe”, Gabriela Sava, de la Colegiul Național „Roman-Vodă”, Antonela Bogliș, de la Grupul Școlar „Vasile Sav”, Ana Maria Ciulin, de la Colegiul Tehnic „Petru Poni”, Teodora Arabu, de la Școala de Artă Integrată „Sergiu Celibidache”, Constantin Cosmin Holmanu, de la Colegiul Tehnic „Petru Poni”, Ana Maria Miron, de la Școala „Mihai Eminescu”, și Ana Maria Dănăilă, studentă la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Elevii vor beneficia de o bursă lunară de 250 de lei, iar studenta – de 500 de lei pe lună, pînă la sfîrșitul anului școlar 2011-2012, urmînd ca, în luna septembrie 2012, să se facă o reevaluare a rezultatelor școlare, în urma căreia vor fi sau nu confirmați pentru încă un an ca bursieri.
Ei își vor primi banii pentru luna martie luni, 26 martie, la sediul societății Marsat, de pe strada Ștefan cel Mare (E85), nr. 268, urmînd ca plățile să se facă, apoi, în fiecare zi de 25 a lunii.


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!