Burse de merit oferite de Arhiepiscopia Romanului

Trei dintre cei mai buni elevi ai Seminarului Teologic Ortodox „Sfîntul Gheorghe” (foto) vor primi o bursă lunară din partea Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, prin grija PS Ioachim Băcăuanul.

 

 

Bursele au fost aprobate în cadrul ședinței Permanenței Consiliului Eparhial din 1 martie, cînd a fost dezbătută solicitarea înaintată de conducerea seminarului romașcan. Cei trei bursieri sînt Mihail Mere-Albe, elev în clasa a X-a a, cu media 9,84, Teofil Chirliu, clasa a X-a B, media 9,71, și Constantin Pașcu, clasa a XI-a A, media 9,70.

Aceștia se numără printre cei mai buni elevi din seminar. Prin acest ajutor venit din partea Arhiepiscopiei dorim, în primul rînd, să încurajăm elevii seminarului să participe cu și mai multă rîvnă pentru îndeplinirea sarcinilor școlare și a obținerii de rezultate școlare apreciate, atît de nivel local, cît și național și, totodată, să aibă încrederea că Arhiepiscopia și îndeosebi PS Ioachim Băcăuanul îi răsplătesc pe cei merituoși și îi încurajează pe fiecare membru al eparhiei să-și ducă la împlinire misiunea creștină rînduită fiecăruia„, a spus preotul Gheorghe Smerea, directorul Seminarului Teologic Ortodox „Sfîntul Gheorghe”.


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!