HomeNeamt

Bugetul județului, la mâna consilierilor USL

Consilierii județeni ai Uniunii Social Liberale (USL) vor vota bugetul județului numai dacă vor fi reparate nedreptățile făcute unor primării.

 

 

Afirmația aparține deputatului liberal Dorin Ursărescu, copreședintele al USL Neamț. Acesta spune că, în urma repartizării sumelor, există primării care s-au trezit cu un buget de trei ori mai mic, în raport cu numărul de locuitori.
Președintele Consiliului Județean întocmește și propune spre aprobare bugetul, iar consilierii județeni îl aprobă. Consilierii USL, alături de cei de la PPDD, cu care avem o colaborare foarte bună, vor analiza bugetul și vor propune o altă formă, după o discuție prealabilă cu aleșii locali. Din discuțiile pe care le-am avut, sunt nedreptăți mari. Sunt localități care au de trei ori mai puțini bani alocați, raportat la numărul de locuitori. Aceste lucruri trebuie corectate, pentru că s-au generat arierate pentru aceste primării. Dacă nu se vor corecta aceste greșeli, nu vom vota bugetul sub nicio formă. Vom vota bugetul așa cum va vrea majoritatea USL„, a precizat deputatul Dorin Ursărescu.

Comentarii

WORDPRESS: 0