HomeNeamt

Buget sărac pentru Consiliul Județean

Anul acesta, bugetul Consiliului Județean (CJ) Neamț va fi mai sărac cu 7.000.000 de lei. Acest lucru a fost confirmat de toți factorii politici, chiar dacă explicațiile diferă de la caz la caz.

 

Foto: Președintele CJ Neamț, Culiță Tărâță 

 

Reprezentanții PNL îl acuză de această situație pe președintele CJ Neamț, Culiță Tărâță, despre care spun că „a speriat ministerele„. „Atitudinea ostilă a lui Culiță Tărâță s-a reflectat inclusiv în bugetul pentru județul Neamț. S-au primit bani cu 7% mai puțin pentru că domnul Culiță Tărâță are toate ușile închise. I-a speriat pe toți cei din ministere. Nu putem sta în opoziție din cauza lui Culiță Tărâță. Preferăm pe cineva care oscilează, cum sunt consilierii PPDD, dar care nu e ostil„, a spus deputatul Dorin Ursărescu, președintele PNL Neamț.

În replică, președintele CJ Neamț susține că unii dintre cei care au cerut votul nemțenilor nu au făcut nimic pentru cei pe care îi reprezintă. „Deputatul Dorinel Ursărescu, senatorul Eugen Țapu și deputatul Ionel Arsene nu au intervenit deloc pentru a aduce amendamente la buget. Cei care au intervenit și au făcut scandal au fost Liviu Bumbu, Ioan Munteanu, Vlad Marcoci, Marian Enache și Liviu Harbuz. Pe ceilalți nici nu cred că i-a interesat de buget, dar vor veni peste puțin timp în fața cetățenilor și le vor cere din nou votul„, a afirmat Culiță Tărâță, președintele CJ Neamț.

Din păcate, disputa între politicieni nu schimbă cu nimic situația, în sensul că bugetul județului va fi mai mic, iar rezultatul se va vedea în lipsa unor lucrări de întreținere sau investiții.

Comentarii

WORDPRESS: 0