HomeRural

Birou Unic la Ion Creangă

Administrația publică de la Ion Creangă a deschis un Birou Unic pentru cetățeni.

 

 

Conceput ca spațiu destinat exclusiv lucrului cu publicul, Biroul Unic va oferi posibilitatea cetățenilor comunei Ion Creangă să nu mai bată pe la toate ușile primăriei, să urce sau să coboare la etajul superior pentru obținerea informaților sau documentațiilor necesare.
În vederea amenajării Biroului Unic, am modificat două birouri din cadrul primăriei. Ca să eliminăm niște cheltuieli în plus, am apelat la cîțiva localnici pricepuți pentru a efectua amenajarea acestui compartiment„, a precizat Petru Prichici, primarul comunei Ion Creangă.

 

 

În cadrul biroului vor funcționa cinci ghișee, cu atribuții în principal de casierie, taxe și impozite și de fond funciar. „Prin înființarea Biroului Unic, dăm șansa soluționării rapide a cererilor cetățenilor, într-un spațiu deschis și primitor. Motivul principal pentru care am decis să creăm acest spațiu a fost ca cetățeanul să-și poată rezolva într-un singur loc toate problemele cu care a venit la primărie: fie să-și plătească taxele și impozitele, fie să primească informațiile și documente pe care solicită„, a spus primarul comunei Ion Creangă.

Lucrările de amenajare a Biroului Unic din cadrul Primăriei Ion Creangă s-au ridicat la 1.800 de lei.

Comentarii

WORDPRESS: 0