Prima paginăSanatate

Bilete de tratament pentru pensionari

Dimensiune text

Pentru cea de-a patra serie de tratament balnear, care are dată de intrare în stațiune data de 12 – 15 mai 2012, pentru județul Neamț, Casa Națională de Pensii Publice a repartizat prin alocare automată, conform punctajului individual, un număr de 303 bilete de tratament.

 

Alocarea biletelor de tratament este afișată la sediile Casei Județene de Pensii din Piatra Neamț, strada Calistrat Hogaș, numărul 24 și Roman, strada Ștefan cel Mare, numărul 246.
Beneficiarii din listele afișate, trebuie să se prezinte la compartimentul specializat din cadrul Casei Județene de Pensii Neamț (ghișeul 10) cu: copia biletului de trimitere eliberat de către medic (cu obligativitatea prezentării și originalului), o copie a actului de identitate, cupon de pensie și contravaloarea plății contribuției individuale (unde este cazul). Pînă la această dată, Casa Județeană de Pensii Neamț a primit un număr de 5450 cereri pentru acordarea unui billet de tratament balnear pentru anul 2012.
Stațiunile pentru care sunt repartizate biletele de tratament pentru seria a patra sînt: Techirghiol, Mangalia, Tg.Ocna, Sîngeorz Băi, Saturn, Vatra Dornei, Lacul Sarat, Amara, Sovata, Sarata Monteoru, Bălțătești, Buziaș, Căciulata, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, 1 Mai, Gioagiu, Herculane, Olănești, Moneasa, Pucioasa, Slănic Moldova, Tușnad, Nicolina.

COMENTARII

WORDPRESS: 0