Prima paginăSocialSanatate

Bilete de tratament pentru pensionari

Dimensiune text

Pentru cea de-a 13-a serie de tratament balnear, care are prima zi de intrare în stațiune pe 12 noiembrie 2013, Casa Județeană de Pensii Neamț a primit 222 de bilete de tratament.

 

78 de bilete de tratament sunt repartizate prin aplicația informatică celor care au solicitat bilete de tratament în această perioadă, în următoarele stațiuni: Felix, Bălțătești, Vatra Dornei, Techirghiol, Slănic Moldova, Nicolina, Covasna, Căciulata, Lacu Sărat, Târgu Ocna, 1 Mai și Mangalia.

În vederea ridicării biletului de tratament repartizat, solicitantul trebuie să prezinte un bilet de trimitere, adică un formular cu regim special eliberat de medicul de familie sau medicul de specialitate, aflat în relații contractuale cu Casa de Asigurări de Sănătate. Biletul de trimitere trebuie prezentat atât în copie, cât și în original.

Pentru cei care doresc să beneficieze de tratament balnear în această perioadă, Casa Județeană de Pensii Neamț comunică faptul că aceștia vor putea verifica, începând din 28 octombrie, lista privind biletele repartizate și nealocate la afișierul instituției. Pentru a beneficia de un bilet, solicitantul trebuie să depună cererea de acordare a biletului de tratament balnear, să îndeplinească criteriile de acordare și să nu fi beneficiat de un bilet de tratament balnear în anul 2013.

COMENTARII

WORDPRESS: 0