Bilete de tratament balnear pentru pensionari, la mijlocul lunii noiembrie

HomeSanatate

Bilete de tratament balnear pentru pensionari, la mijlocul lunii noiembrie

Casa Județeană de Pensii (CJP) Neamț anunță că pentru a șaptesprezecea serie de tratament balnear, ce are ca dată de intrare în stațiuni perioada 14 – 18 noiembrie 2023, s-au alocat automat 62 de bilete de tratament balnear, în următoarele stațiuni: Amara, Buziaș, Covasna, Felix, Govora, Herculane, 1 Mai – Oradea, Nicolina, Saturn, Sărata Monteoru și Vatra Dornei.

Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției https://www.pensiineamt.ro/bilete-de-tratament/ .

Au rămas nealocate 16 bilete de tratament balnear, 9 bilete pentru Amara, 1 bilet pentru Buziaș, 1 bilet pentru Govora, 1 bilet pentru Sărata Monteoru, 1 bilet pentru Lacu Sărat, 1 bilet pentru 1 Mai – Oradea și 2 bilete pentru stațiunea Saturn, nefiind solicitări pentru acestea.

Ridicarea biletelor de tratament balnear alocate se va realiza numai după informarea telefonică, la data stabilită, de luni până vineri, între orele 8.30 – 13.00. Informații privind biletele de tratament pot fi solicitate telefonic la numărul de telefon 0233.211353 sau la adresa de e-mail: maria.diaconu@cnpp.ro.

Până la această dată, la CJP Neamț sunt depuse 6.031 de cereri de tratament balnear pentru anul 2023, fiind valorificate 2.218 bilete de tratament.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0