Prima paginăCultural

„Biblioteca ZF” îți aduce cele mai apreciate 200 de cărți de dezvoltare personală și profesională la Biblioteca Municipală „George Radu Melidon”

„Biblioteca ZF” îți aduce cele mai apreciate 200 de cărți de dezvoltare personală și profesională la Biblioteca Municipală „George Radu Melidon”

Dimensiune text

Pentru a-i sprijini pe tineri, KULT Hub împreună cu Fabrica de airbag-uri ZF Roman și Biblioteca Municipală „George Radu Melidon” din Roman lansează inițiativa „Biblioteca ZF”. Proiectul cuprinde 200 de cărți de dezvoltare personală și profesională ce pot fi împrumutate de la Biblioteca Municipală. Cititorii vor găsi cele mai noi cărți despre psihologie, neuroștiință, comunicare, educație financiară, educație antreprenorială, autobiografii și cărți de specialitate, informează inițiatorii proiectului:

„Cititul este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poate face un tânăr în perioada de formare și dezvoltare. Pe lângă acumularea de cunoștințe noi și îmbunătățirea comunicării și a vocabularului, prin citit avem mintea mai deschisă, devenim mai empatici cu cei din jur, resimțim mai puțin stres, ne îmbunătățim memoria și ne găsim echilibrul în viață. Astfel, e important ca tinerii să găsească cele mai noi informații care să-i ajute să devină cea mai bună versiune a lor”.

„Consider că cititul este cea mai la îndemână și valoroasă investiție pe care un tânăr o poate face în perioada liceului și la facultate. Cu cât descoperă mai repede această oportunitate, șansele lui la un viitor strălucit sunt mai mari. De aceea ne-am dorit să facem cât mai accesibile cărțile bune de dezvoltare personală, iar acest proiect l-am conturat cu gândul de a face cititul atractiv din nou”, afirmă Sebastian Hrib, Fondator KULT Hub.

În plus, cine împrumută cărți din „Biblioteca ZF” poate câștiga premii în valoare totală de 2.500 lei, în cadrul concursului de lectură al proiectului.

Ce presupune concursul?

Concursul se adresează tuturor elevilor și studenților cu domiciliul în municipiul Roman și în localitățile din apropiere. Se desfășoară în perioada 18 iunie – 31 august. Iar pe 1 Septembrie vor fi anunțați câștigătorii.

Cei interesați se pot înscrie gratuit îndeplinind următorii pași:

Pasul 1 – trebuie să dețină sau să își facă un permis de Biblioteca „George Radu Melidon” din Roman
Pasul 2 – să aprecieze pagina de Facebook KULT Hub
Pasul 3 – să se înscrie în grupul de Facebook Participanți Biblioteca ZF
Pasul 4 – să împrumute și să citească o carte din lista Biblioteca ZF
Pasul 5 – să facă o postare creativă – fotografie/video pe grup, răspunzând la întrebarea „Ce lecție am învățat din carte și de ce o recomand prietenilor?”

Premii

La finalul perioadei de concurs, cei care au îndeplinit toți pașii de mai sus intră automat în tragere la sorți și pot câștiga 10 premii în bani, câte 200 lei fiecare. În plus, vor fi acordate și 3 premii speciale pentru cea mai originală postare, cea mai populară postare și cel mai pasionat cititor.

Evenimentul de lansare a concursului va avea loc vineri, 18 iunie, ora 11:00, în curtea interioară a bibliotecii, respectând toate măsurile de siguranță impuse de autoritățile locale.

Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina www.kulthub.ro/biblioteca-zf.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0