Prima paginăSport

Bianca Perie face antrenament în subteran

Dimensiune text

Pentru practicanții atletismului specializați în aruncări, luna ianuarie este rezervată unui stagiu de pregătire specifică, în subteran.

 

Peste cîteva zile, Bianca Perie, campioana europeană de tineret la aruncarea ciocanului, va intra în cantonament cu lotul național de aruncări, în salina de la Slănic Prahova. Romașcana, desemnată cea mai bună atletă a României în 2011 și cea mai bună din Balcani la tineret, s-a pregătit în ultimele trei luni acasă, alături de antrenorul Lucică Cucoș.

„În mod normal, ar fi trebuit să plecăm la Slănic în 3 ianuarie, însă am fost nevoiți să amînăm plecarea. Eu am ceva probleme de sănătate și am decis să mai stăm două-trei zile în Roman, timp în care îmi voi face controale medicale amănunțite. Dacă nu voi reuși să închei investigațiile în acest timp sau rezultatele vor dicta altceva, Bianca va pleca vineri la Slănic, urmînd ca eu să fac același lucru săptămîna viitoare”, a declarat antrenorul Lucică Cucoș.

Cea de a șasea clasată în lume la aruncarea ciocanului, senioare, are în acest an ca obiective majore clasarea pe locul I la Cupa Europei de iarnă la aruncări lungi, titlul balcanic la seniori, ocuparea unuia dintre locurile 3 sau 4 la Campionatul European și clasarea între primele șase la Jocurile Olimpice de la Londra.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0