HomeRural

Beţivi culeşi de paramedici

Joi, la prînz, paramedicii romaşcani au fost solicitaţi şi s-au deplasat în localitatea Miron Costin, comuna Trifeşti, pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane care prezenta agitaţie psihomotorie, pe fondul consumului etanolic.

 

Pacientul, Ciprian G., 35 de ani, a fost investigat din punct de vedere medical şi preluat de paramedici pentru a fi transportat la spital. În drumul spre spital, pe raza localităţii Trifeşti, paramedicii au fost solicitaţi pentru a-i acorda primul ajutor calificat Adinei G., în vîrstă de 38 de ani. Pacienta prezenta o stare lipotimică şi era căzută în loc public. Paramedicii au preluat-o imediat, au investigat-o din punct de vedere medical, i-au administrat oxigen şi au transportat-o la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Roman.

La ora 23.03, paramedicii romaşcani au fost alertaţi din nou şi au intervenit pentru a-i acorda primul ajutor calificat lui Matei G., 40 de ani, din localitatea Tămăşeni. Ca şi în cazul pacientului de la Miron Costin, bărbatul din Tămăşeni prezenta agitaţie psihomotorie pe fondul consumului etanolic.
Paramedicii i-au investigat funcţiile vitale şi l-au transportat la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Roman.

Comentarii

WORDPRESS: 0