Baza 3 Logistică „Zargidava” Roman continuă procesul de recrutare pentru posturile de soldat gradat profesionist

HomeSocial

Baza 3 Logistică „Zargidava” Roman continuă procesul de recrutare pentru posturile de soldat gradat profesionist

Începând cu 15 septembrie, Baza 3 Logistică „Zargidava” Roman (Centrul 83 Mentenanță „Est”, Batalionul 43 Transport „Roman I Mușat” și Centrul 373 Depozitare Zonală) desfășoară o campanie de recrutare pentru cetățenii care doresc să îndeplinească serviciul militar în calitate de soldat gradat profesionist în Armata României. Candidații trebuie să îndeplinească o serie de criterii de recrutare generale și specifice.

Candidaţii proveniţi din rândul cetăţenilor fără pregătire militară vor fi consiliaţi în ceea ce priveşte exprimarea opţiunilor, în sensul orientării către arme/servicii şi specialităţi militare pentru care aceştia prezintă abilităţi şi aptitudini.

Pentru o informare detaliată privind criteriile, dar și documentele necesare întocmirii dosarului de candidat, candidaţii interesați sunt așteptați la sediul Bazei 3 Logistică «Zargidava», situat în Roman, strada Prof. Dumitru Mărtinaș, nr. 2, de luni până vineri între orele 08.00 – 16.00. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon: 0233/741.401.

La prezentarea la unitatea militară, persoanele vor fi informate cu privire la etapele pe care le presupune procesul de recrutare şi selecţie, respectiv unitatea militară în care urmează să susţină probele de selecţie, unitatea sanitară militară unde urmează să susţină examinarea medicală şi unitatea militară/centrul de instruire în care se va executa programul de instruire.

Condițiile minime de recrutare: cetățenie română și domiciliul stabil în România; vârsta între 18 ani împliniți, la data începerii programului de instruire, și cel mult 45 de ani împliniți, la data finalizării programului de instruire; absolvirea cel puțin a primilor doi ani de studiu din învățământul secundar superior (minimum 10 clase); numai pentru arma „auto” și/sau pentru specialitățile militare care necesită conducerea tehnicii specifice auto din arma „geniu” – să posede permis de conducere auto valabil, categoriile B și C; să nu faceți parte din partide politice; să aibă cazier „curat”; pentru candidații care au mai fost în sistem, trebuie declarație în scris că renunță la grad (în urma selecției și instruirii, aceștia vor primi gradul de soldat); apt medical; apt psihologic;

Detalii suplimentare se găsesc pe internet, pe site-ul oficial al Ministerului Apărării Naţionale, la adresa: www.mapn.ro sau www.recrutaremapn.ro, ori pe pagina de Facebook a Bazei 3 Logistică „Zargidava” Roman. Persoană de contact – lt. col. Cosmin Bibire.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0