Prima paginăActualitate

Băut la volan, a lovit o altă mașină pe strada Ion Nanu, apoi a fugit de la locul accidentului

Băut la volan, a lovit o altă mașină pe strada Ion Nanu, apoi a fugit de la locul accidentului

Dimensiune text

 

 

O persoană a fost rănită în urma unui accident produs în Roman în noaptea de miercuri spre joi, 29 spre 30 august, în jurul orei 0.00.

Conform IPJ Neamț, din primele cercetări a rezultat faptul că un bărbat de 36 de ani, din Sagna, a condus o autoutilitară pe strada Ion Nanu, iar la intersecţia cu strada Mihai Viteazul nu ar fi păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 36 de ani, din Trifeşti, oprit pentru a acorda prioritate, intrând  în coliziune cu acesta. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un stâlp, rezultând vătămarea corporală a bărbatului din Trifeşti.

„Ulterior, bărbatul din Sagna a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei, poliţiştii reușind depistarea acestuia pe strada Primăverii, din Roman. Ambii conducători au fost testaţi alcooltest, rezultatul fiind negativ la bărbatul din Trifeşti, iar în cazul bărbatului din Sagna, rezultatul a fost pozitiv – la limita infracţiunii, respectiv de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii i-au reţinut acestuia permisul de conducere şi continuă cercetările asupra acestuia, sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi de părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei”, informează IPJ Neamț.

Cadrele medicale ale Serviciului Județean de Ambulanță Neamț l-au diagnosticat pe șoferul din Trifești cu traumatism cranio-cerebral și escoriaţii antebraţ stâng şi drept, acesta fiind preluat de un echipaj cu asistent medical şi transportat la Centrul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal de Urgență Roman.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0