HomeCulturalTimp liber

Bate Gongul talentelor romaşcane

Sâmbătă, 27 septembrie, se reiau activităţile desfăşurate sub auspiciile Asociaţiei Cultural Artistice „Gong”.

Sâmbătă, 27 septembrie, Asociaţia Cultural Artistică „Gong” dă startul stagiunii 2014 – 2015. Activităţile propuse se adresează, cu precădere, copiilor şi tinerilor, care sunt aşteptaţi în cadrul atelierelor de creaţie şi dezvoltare personală din cadrul asociaţiei, dar şi tinerilor pasionaţi de teatru, care sunt aşteptaţi să se alăture trupei de teatru „Gong”, deţinătoare a numeroase premii şi tofee obţinute la concursurile destinate actorilor amatori.

catalinaDeschiderea stagiunii coincide cu mutarea în casă nouă. Activităţile se vor desfăşura în sediul situat pe strada Siretului nr. 2 (Lângă Biserica „Fericitul Ieremia Valahul”). „Vă invităm, aşadar, într-un spaţiu generos, să creăm momente unice şi preţioase. Dăm startul activităţilor cu un prim atelier de creaţie adresat copiilor, care va începe sâmbătă, 27 septembrie, ora 11. Activităţile pe care noi le propunem cuprind deja cunoscutele şi îndrăgitele ateliere de creaţie de poveşti şi de teatru de umbre, dar şi activităţi surpriză, care, sperăm, vor fi apreciate de participanţi. Începând de la aceeaşi dată, îi aşteptăm la preselecţii pe liceenii care iubesc provocările şi vor să-şi etaleze valenţele artistice pentru a ni se alătura ca membri ai deja consacratei Trupe «Gong». Aceeaşi invitaţie este adesată şi celor mici, care sunt aşteptaţi să se înscrie în trupa «Mini Gong»”, a precizat Cătălina Bostan, prşedintele Asociaţiei Cultural Artistice „Gong” şi regizorul trupei de teatru.

Înfiinţată în anul 2013, Asociaţia Cultural Artistică Gong Roman este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, cu beneficiu public. Scopul Asociaţiei este promovarea şi organizarea de programe culturale şi manifestări artistice, în vederea dezvoltării societăţii civile, pe linie morală şi educaţională. „Activităţile artistice sunt o componentă esenţială a metodelor de învăţare nonformală, creativ-colaborativă. Conjugându-ne eforturile, cred eu, putem oferi copiilor noştri o educaţie adecvată, în spirit creativ, foarte importantă pentru o dezvoltare armonioasă şi echilibrată”, a spus Cătălina Bostan.

Comentarii

WORDPRESS: 0