Prima paginăActualitateRural

Bărbați din Tămășeni reținuți de polițiști pentru furt de vin și de palincă

Bărbați din Tămășeni reținuți de polițiști pentru furt de vin și de palincă

Dimensiune text

 

Duminică, 16 februarie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au identificat și reținut pentru 24 de ore doi bărbați, de 34, respectiv 41 de ani, din Tămășeni, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Conform IPJ Neamț, din datele şi indiciile obţinute de poliţişti în anchetă până la acest moment rezultă că, în perioada 10 – 12 ianuarie, persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința unei persoane de pe raza localității Săbăoani, de unde ar fi sustras 50 de litri de vin și 2 litri de pălincă, cauzând astfel un prejudiciu estimat la aproximativ 700 lei.

„În urma activităţilor specifice de cercetare şi investigare desfăşurate, poliţiştii au identificat doi bărbați de 34, respectiv 41 de ani, care, în baza probatoriului administrat, au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, informează IPJ Neamț.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0