Prima paginăActualitate

Bărbați din Neamț căutați de polițiști, după ce au fost dați dispăruți de familie

Bărbați din Neamț căutați de polițiști, după ce au fost dați dispăruți de familie

Dimensiune text

 

Update 1:: La data de 10 aprilie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat bărbatul dispărut, în vârstă de 48 ani, pe raza municipiului Piatra Neamț, iar din verificări a reieșit că acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni pe perioada absenței, informează IPJ Neamț.

Update 2:: Vineri, 12 aprilie, în jurul orei 11.00, poliţiştii Postului de Poliţie Pipirig au fost informaţi despre faptul că Ioan Chiriac, în vârstă de 39 de ani, dispărut la data de 10 aprilie, a revenit la domiciliu. Conform IPJ Neamț, acesta le-a declarat poliţiştilor că a fost plecat la o stână de pe raza judeţului Iaşi, unde a lucrat ca cioban şi nu a fost victima vreunei infracţiuni.

 

Știre inițială :: Doi bărbați din județul Neamț sunt căutați de Poliție după ce au plecat de la domiciliu în cursul săptămânii trecute, fiind dați dispăruți de către familiile acestora.

Conform IPJ Neamț, marți, 9 aprilie, Poliţia municipiului Piatra Neamț a fost sesizată de către o femeie din Piatra Neamţ despre faptul că la data de 5 aprilie, în jurul orelor 4:00, fiul său, Constantin Ciprian Covatariu (foto stânga), de 48 ani, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1.75 m, greutate 60 kg, păr grizonant, tuns curt, ochi căprui. În momentul plecării de la domiciliu era îmbrăcat cu un trening de culoare închisă, fiind încălţat cu adidaşi de culoare albă.

Citește și:   14 posturi scoase la concurs din sursă externă, în cadrul IPJ Neamț

Miercuri, 10 aprilie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Pipirig au fost sesizați de către un bărbat de 69 de ani, din Pipirig, despre faptul că nepotul său, Ioan Chiriac (foto dreapta), în vârstă de 39 de ani, a plecat de la domiciliu în data de 3 aprilie și nu a mai revenit. Semnalmente: înălțime 1,85 m, greutate 80 de kg, fața ovală, constituție atletică, păr brunet, ochi căprui. La momentul dispariţiei, bărbatul era îmbrăcat cu o geacă neagră, pulover gri, pantaloni din stofă, iar pe cap purta o căciulă gri. Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Pipirig în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea bărbaților căutați este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție, au mai transmis reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0