[VIDEO] Bărbați din Neamț arestați pentru trafic de droguri

HomeActualitate

[VIDEO] Bărbați din Neamț arestați pentru trafic de droguri

 

 

Doi bărbați bănuiți de trafic de droguri de risc și mare risc au fost arestați preventiv după ce au fost depistați în flagrant delict de polițiștii din Ploiești, sub coordonarea procurorilor Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT).

În noaptea de 23 spre 24 iunie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploieşti, cu sprijinul colegilor de la Serviciul Rutier din Prahova, au oprit în trafic, pe Drumul Național 1, în zona localității Bănești, județul Prahova, un autovehicul care se deplasa către Brașov. În respectivul vehicul, au fost depistați doi bărbați, domiciliați în Piatra Neamț, care locuiau fără forme legale în București. În urma controlului efectuat, polițiștii au găsit diverse cantități de droguri de risc și de mare risc.

„Ulterior, în dimineața zilei de duminică, sub coordonarea DIICOT – ST Ploiești, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară în municipiul București, în urma căreia au fost descoperite peste 800 de grame și 140 de comprimate din diferite tipuri de droguri de risc și mare risc (amfetamină, MDMA, ketamină). Procurorul de caz a dispus măsura reținerii celor doi, sub aspectul săvârșirii  infracțiunilor de trafic și consum de droguri de risc și de mare risc. Tribunalul Prahova a emis mandate de arestare preventivă pe numele celor două persoane”, informează un comunicat al Poliției Române.

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0