Prima paginăActualitate

Bărbat reținut pentru delapidare

Bărbat reținut pentru delapidare

Dimensiune text

 

Joi, 16 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au depistat, pe DJ 159, în localitatea Oniceni, două atelaje hipo încărcate cu material lemnos, însoțite de trei bărbați.

Conform IPJ Neamț, în urma investigațiilor efectuate s-a stabilit că doi bărbați, proprietari ai atelajelor hipo, au fost solicitați de către un bărbat, de 39 de ani, să încarce materialul lemnos din depozitul pe care cel din urmă îl administrează și să-l transporte la domiciliul unui client.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că încărcătura deținută nu figurează ca având documente de proveniență și transport. În baza probatoriului administrat, bărbatul de 39 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de delapidare. Cantitatea de 1,51 metri cubi de material lemnos a fost confiscată şi predată lucrătorilor silvici. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, informează IPJ Neamț.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Dornescu Madalina 9 luni

    Nu a mai fost prezentat Judecatoriei Roman cu propunere de arestare preventiva, s a dispus doar masura controlului judiciar de catre Procurorul din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Roman.