Bărbat din Văleni reținut de polițiști pentru furt cu un prejudiciu de 125.000 de lei

HomeActualitate

Bărbat din Văleni reținut de polițiști pentru furt cu un prejudiciu de 125.000 de lei

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați, la data de 22 septembrie, de către o femeie în vârstă de 58 ani, din Văleni, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în imobilul fiului ei și au sustras mai multe bunuri.

Conform IPJ Neamț, din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la data de 19 septembrie, în jurul orei 22:30, persoane necunoscute ar fi pătruns fără drept în curtea unui imobil din localitatea Văleni, iar prin forțarea unei ferestre ar fi pătruns în interiorul acestuia, de unde ar fi sustras o sumă de bani, mai multe bijuterii, un ceas, un telefon mobil, un saxofon și alte bunuri, cauzând un prejudiciu reclamat de 125.000 de lei.

La data de 25 septembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman și cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Neamț, au efectuat o percheziție domiciliară, la imobilul unui bărbat de 48 de ani, din localitatea Văleni, bănuit de comiterea faptei, fiind identificate mai multe dintre bunurile sustrase la data de 19 septembrie. Aproximativ 70% din prejudiciul produs a fost recuperat de polițiști și predat persoanei vătămate”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

În urma administrării materialului probator, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0