Bărbat din Săbăoani reținut de poliție, după ce a furat bani dintr-o casă unde era un priveghi

HomeActualitate

Bărbat din Săbăoani reținut de poliție, după ce a furat bani dintr-o casă unde era un priveghi

Miercuri, 5 octombrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizați de către un bărbat de 72 de ani, din Săbăoani, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de furt. Conform IPJ Neamț, investigațiile efectuate de polițiști au relevat faptul că, în noaptea de 4 spre 5 octombrie, persoane necunoscute, profitând de faptul că ușile erau neasigurate și că în imobil se desfășura un priveghi, ar fi pătruns prin efracție în imobilul persoanei vătămate, de unde ar sustras suma de 2.300 de euro și 10.000 de lei.

„În urma documentării activității infracționale, polițiștii au identificat persoana în cauză, un bărbat de 52 de ani, din aceeași localitate, care a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Aproximativ 9.000 de lei din prejudiciul estimat a fost recuperat și predat persoanei vătămate”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

Joi, persoana în cauză urmează să fie prezentată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0