Prima paginăActualitate

Bărbat din Gherăești, transportat cu elicopterul SMURD la Iași

Bărbat din Gherăești, transportat cu elicopterul SMURD la Iași

Dimensiune text

Luni dimineață, 10 mai, cadrele medicale ale Spitalului Municipal de Urgență Roman au solicitat transportul cu elicopterul SMURD la un spital din Iași, pentru un bărbat din Gherăești.

„Un elicopter SMURD a fost solicitat de către Spitalul Roman pentru preluarea unui pacient și transportul acestuia la un spital din municipiul Iași. Ca urmare a acestei solicitări, un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului Roman a executat o misiune pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor pentru decolarea elicopterului SMURD, pe stadionul Moldova”, a precizat sublocotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Conform reprezentanților Spitalului Municipal de Urgență Roman, bărbatul din Gherăești, în vârstă de 53 de ani, ar fi căzut de pe bicicletă. „În această dimineață, la Spitalul Municipal de Urgență Roman a fost transportat un bărbat de 53 de ani, din Gherăești. I s-au efectuat investigații în Compartimentul de Primire Urgențe, iar în urma examenului Computer Tomograf a rezultat o hemoragie subarahnoidiană și din acest motiv a fost solicitat elicopterul SMURD pentru transferul pacientului la Clinica de Neurochirurgie a Spitalului Clinic de Urgență «Prof. Dr. Nicolae Oblu» din Iași”, a precizat Andreea Laura Trifan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgență Roman.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0