Prima paginăNeamt

Bani nerambursabili pentru ONG-uri

Dimensiune text

Pentru  a veni în sprijinul persoanelor fizice și juridice fără scop patrimonial  sau al cultelor religioase care doresc să realizeze  proiecte în domeniile cultură, religie, sport și tineret, precum și de asistență socială, Consiliul Județean (CJ) Neamț poate acorda anual un sprijin financiar nerambursabil.

 

 

Anul acesta, CJ Neamț propune alocarea sumei de 500.000 de lei din bugetul județului, pentru cele trei categorii de activități. Astfel, domeniul cultură și religie va primi 200.000 de lei, iar domeniiile activități sportive și de tineret, precum și asistență socială, vor primi câte 150.000 de lei.

Valoarea maximă a finanțării care se acordă pentru un proiect este propusă a fi 20.000 lei, pentru a putea finanța un numar mai mare de proiecte. Contribuția minimă a beneficiarilor este de 10 % din valoarea totală a proiectului.

CJ Neamț va finanța, cu cei 500.000 de lei, proiecte de interes județean ale persoanelor fizice și juridice fără scop patrimonial respectiv, asociațiilor și fundațiilor constituite conform legii sau cultelor religioase recunoscute de statul român.

Proiectul de hotărâre va fi supus dezbaterii în ședința CJ Neamț de la sfârșitul acestei săptămâni.

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 0