Bacău Fest – Monodrame, ediția a XXIII, are loc la finele lunii aprilie

HomeCultural

Bacău Fest – Monodrame, ediția a XXIII, are loc la finele lunii aprilie

 

fest monodrameTeatrul Municipal „Bacovia” din Bacău organizează, în perioada 21 – 26 aprilie 2017, cea de-a XXIII-a ediţie a Festivalului Internaţional al Recitalurilor Dramatice „Bacău Fest – Monodrame”. În competiţie pot intra producţii româneşti şi străine, cu o durată cuprinsă între 40 şi 70 minute, susținute de actori cu vârsta maximă de 40 de ani. Data limită de trimitere a propunerilor este 10 martie 2017 (data poştei).

„Bacău Fest – Monodrame revine în haine noi, în primăvara lui 2017, alăturând concursului rezervat unui singur actor care, în scenă, își va dovedi capacitatea de a împleti varii mijloace de expresie (text, mișcare, teatru-dans, animație etc), oferta unor spectacole complexe, de referință pentru scenele românești și străine. Prestaţiile din concurs vor fi evaluate de un juriu alcătuit din profesionişti ai artelor spectacolului, juriu care va acorda un singur premiu – Trofeul Bacău Fest – Monodrame. Acestui premiu i se vor adaugă Premiul onorific «Ştefan Iordache», acordat de elevi din liceele Municipiului Bacău, şi Premiul «Actori pentru Actor – Dinu Apetrei», acordat de actorii din Teatrul Municipal «Bacovia». Organizatorii asigură două nopţi de cazare, precum și decontarea contravalorii transportului pe teritoriul României, conform legislaţiei în vigoare, pentru o echipă care nu poate depăși cinci membri. Nu se plătesc închirieri transport”, anunță organizatorii, într-un comunicat de presă remis redacției.

Cei care vor să se înscrie în concurs trebuie să trimită un DVD cu înregistrarea producţiei propuse și un CD care să conțină o fotografie portret, o fotografie din spectacol (format JPG preferabil) și CV-ul actorului/actriței şi prezentarea teatrului/companiei (dacă este cazul).

Plicurile vor fi trimise pe adresa: Bacău Fest – Monodrame, Teatrul Municipal „Bacovia“, Str. Iernii, nr. 7, Bacău, cod poştal 600050, judeţul Bacău. Rezultatul selecţiei va fi anunţat până la data de 25 martie 2017.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0