Avansări în grad în cadrul IPJ Neamț, cu prilejul Zilei Naționale

HomeActualitate

Avansări în grad în cadrul IPJ Neamț, cu prilejul Zilei Naționale

Miercuri, 29 noiembrie, în sala de festivități a Inspectoratului de Poliție Județean Neamț a avut loc o ședință festivă, pentru a marca Ziua Națională a României. Cu această ocazie, 52 de polițiști, 17 ofiţeri şi 35 de agenţi de poliție, care s-au remarcat prin activitatea profesională depusă, au fost înaintați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

133 de polițiști au fost recompensați cu felicitări și mulțumiri scrise, iar unui număr de doi polițiști le-au fost ridicate sancțiunile. În aceeași ședință, au fost premiaţi atât poliţişti, cât și colegi din cadrul celorlalte structuri partenere, care au participat la competiţiile sportive organizate de Asociația Sportivă Dinamo, respectiv minifotbal, tenis de masă şi volei.

„Corpul Național al Polițiștilor și Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual au oferit trei distincţii speciale, domnului agent şef principal de poliţie Petrache Petru, agent şef principal de poliţie Simiuc Ionel și domnului subcomisar de poliție Morariu Vasile Marian, pentru aportul semnificativ adus în activitatea profesională și în sprijinirea comunității. Conducerea inspectoratului le-a adresat felicitări celor 52 de polițiști, pentru rezultatele deosebite obținute în activitatea profesională și sportivă”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • Ciprian 8 luni ago

    Să fie toți generali, pentru ” rezultate deosebite” și sancțiuni primite. E plină țara de gradați de carton și pensionari speciali.