Prima paginăRoman

Avans primit, lucrări amînate

Dimensiune text

Proprietarul unei curți în reamenajare a plătit avans unei firme de construcții, iar apoi lucrarea nu s-a mai făcut. Intervenția Ziarului de Roman a soluționat disputa.

 

Un romașcan care a vrut să-și amenajeze curtea era să rămînă și fără bani, dar și fără lucrare. Constantin Geosanu (foto) a apelat, în luna mai, la o firmă de construcții pentru izolarea termică exterioară a unui perete și pavarea a cîțiva metri pătrați de curte.
Constructorul a venit acasă la Constantin Geosanu, a estimat costul lucrării la 3.000 lei și a cerut beneficiarului un avans de 1.000 lei. „Mi-a cerut și cartea de identitate, ca să-i facă o copie pentru a fi încheiat contractul. Mi-a adus înapoi cartea de identitate, dar nu și contractul. După care am tot așteptat să vină și să se apuce de lucrare„, a povestit Constantin Geosanu. Omul a insistat cu telefoane la patronul firmei de construcții, dar la apelurile acestuia nu a mai răspuns nimeni.

De cealaltă parte, patronul firmei la care a apelat Constantin Geosanu spune că a fost contactat în luna iulie pentru lucrare. „Domnul Geosanu a cerut anumite materiale, pe care mi-a fost mai greu să le achiziționez, întrucît producătorii nu le aveau la acel moment. Cînd l-am sunat și i-am spus că am cumpărat materialele, s-a răzgîndit și nu a vrut să îi mai facem lucrarea. Eu am fost nevoit să vînd ceea ce cumpărasem special pentru domnul Geosanu, dar am ieșit în pierdere„, a afirmat Dan Stoleru, managerul firmei de construcții Storaul Construct SRL.

În cursul zilei de joi, reprezentanții firmei de construcții au înapoiat lui Constantin Geosanu avansul de 1.000 lei. „Mă bucur că s-a rezolvat. Acești bani reprezintă pensia pe o lună a soției mele. Nu mi s-a mai întîmplat niciodată așa ceva, iar domnul Stoleru, la prima discuție, îmi făcuse o impresie bună. De acum voi fi mai atent„, a mai zis Constantin Geosanu.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0