Autoturism lovit de tren, la Secuieni

HomeActualitate

Autoturism lovit de tren, la Secuieni

Luni, 26 decembrie, în jurul orei 12:20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați despre producerea unui accident, în localitatea Secuienii Noi, informează IPJ Neamț.

În urma cercetărilor preliminare efectuate de polițiști a rezultat că trenul Regio, care circula pe ruta Iași – Bacău, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Secuienii Noi. Din fericire în urma accidentului au rezultat doar pagube materiale, a precizat subinspector de poliție Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

La locul accidentului au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman. „Un autoturism, în care se afla doar conducătorul auto, a fost lovit de un tren în care se aflau 20 de de persoane. Conducătorul auto s-a autoevacuat din autoturism până la sosirea forțelor de intervenție. Bărbatul de 25 de ani a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, dar a refuzat transportul la spital. Nici un pasager din tren nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, a precizat locotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț. Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0