Autospeciala care transporta vaccinuri, lovită de o motocicletă pe șoseaua Piatra Neamț – Roman

HomeActualitate

Autospeciala care transporta vaccinuri, lovită de o motocicletă pe șoseaua Piatra Neamț – Roman

Joi, 10 iunie, în jurul orei 12, pompierii au fost înștiințați, prin apel la 112, despre producerea unui accident rutier pe DN 15D, în localitatea Girov, după ce o autospecială a Direcției de Sănătate Publică Neamț, care transporta vaccinurile, a fost implicată într-un eveniment rutier cu o motocicletă, informează ISU Neamț.

„La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj de pompieri, cu autospecială pentru descarcerare. Pompierii au intervenit pentru deblocarea ușilor, pentru mutarea recipientului cu vaccinuri în alt autovehicul. Nu au fost înregistrate victime”, a precizat sublocotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Conform IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Neamț a reieșit că în timp ce un bărbat de 37 de ani, din Piatra Neamț, conducea o motocicletă ce se deplasa pe DN 15D, în localitatea Girov, cu direcția de deplasare Piatra Neamț – Roman, a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 40 de ani, din Piatra Neamț, ce se deplasa în același sens, în fața sa.

„În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice cu 3 puncte penalizare”, a precizat agent de poliție Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0