Prima paginăActualitate

AU VRUT SĂ DEA ŢEAPĂ LA „PĂCĂNELE”

AU VRUT SĂ DEA ŢEAPĂ LA „PĂCĂNELE”

Dimensiune text

 

pacanele604Luni, 14 martie, în jurul orelor 13.00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Tîrgu Neamţ au fost sesizaţi despre faptul că, în noaptea de 13 spre 14 martie, două persoane s-au prezentat la un bar din oraş pentru a juca la aparate de tip slot machine, iar prin mijloace frauduloase de înregistrare a încasărilor au exploatat aparatele şi au încasat, fără drept, câştigurile acordate.

În urma activităţilor de cercetare desfăşurate de poliţişti, cele două persoane necunoscute au fost identificate. În jurul orei 16.00, cei doi tineri, de 23 şi 24 de ani, din Tîrgu Neamţ, au fost depistaţi pe raza oraşului, fiind preluaţi pentru continuarea verificărilor.

Aceştia sunt cercetaţi pentru faptul că ar fi exploatat aparate tip slot machine, introducând în mod repetat o bancnotă lipită de o folie scotch, pe care o trăgeau după fiecare înregistrare a memoriei, astfel încât aceasta nu mai ajungea în caseta de valori.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune şi în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0