Au pornit centralele termice și în școli

HomeSocial

Au pornit centralele termice și în școli

 

Temperaturile au scăzut simțitor în ultimele două zile, astfel încât cei mai mulți romașcani au repornit centralele termice. La fel s-a întâmplat și în unitățile de învățământ din oraș, unde, chiar dacă nu se țin cursuri, s-au asigurat condiții pentru personalul de întreținere, dar și pentru a nu fi afectate instalațiile interioare.

„Începând de miercuri, 19 aprilie, Primăria Roman a reluat furnizarea agentului termic în unităţile de învăţământ din oraş. Dat fiind faptul că temperaturile au scăzut simţitor şi meteorologii anunţă o perioadă destul de îndelungată de vreme rece, conducerea Primăriei Roman a dispus reluarea furnizării căldurii în grădiniţe, şcoli şi licee. Deşi în această perioadă nu se ţin cursuri, decizia pornirii instalaţiilor are la bază protejarea instalaţiilor şi a mobilierului, pentru a nu se deteriora. Menţionăm faptul că la acest moment nu se înregistrează datorii la plata utilităţilor de la instituţiile de învăţământ”, au declarat reprezentanții Primăriei Roman.

Romanul este sub cod portocaliu de ninsoare și temperaturile se anunță a coborî inclusiv pentru ziua de vineri până la minus un grad. Vestea bună este că de luni, temperaturile vor fi în creștere.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0