Au început lucrările de reabilitare a trotuarelor de pe 15 străzi din Roman

HomeSocial

Au început lucrările de reabilitare a trotuarelor de pe 15 străzi din Roman

 

În municipiul Roman, au început lucrările la una dintre investițiile de amploare finanțate din împrumutul contractat de primărie, cea de reabilitare a peste 42.000 de metri pătrați de trotuare, pe 15 străzi din oraș, investiție cu o valoare totală de 8.956.406,73 lei.

„Au început lucrările la reabilitarea trotuarelor, s-a început cu străzile Primăverii și Sucedava. Am cerut astăzi însă constructorilor să degajeze cât mai repede zona de resturile produse, astfel încât accesul cetățenilor în locuințe să nu fie foarte mult afectat. De asemenea, se lucrează la acostamentele de pe strada Nordului, acolo unde sper eu ca, în această săptămână, lucrările să fie finalizate în totalitate și să facem recepția finală a lucrărilor”, a afirmat luni primarul Lucian Micu.

În acest an, municipalitatea intenționează reabilitarea cu pavele a trotuarelor pe 15 străzi din oraș, suprafața de modernizare fiind de aproximativ 42.300 de metri pătrați. Sunt prevăzute a fi reabilitate cu pavele trotuarele de pe următoarele străzi: bulevardul Roman Mușat (între bulevardul Republicii și strada Mihai Viteazu), Aviatorilor, 22 Decembrie, Roman Vodă, Dr. Koch, Eroilor, Parcului, Martir Horia, Primăverii, Bogdan Dragoș, Miron Costin, Sucedava (între strada Oituz și bulevardul Nicolae Bălcescu), Păltiniș, Petru Rareș (între străzile Ștefan cel Mare și Miron Costin) și Castanilor. De asemenea, pe străzile Bogdan Dragoș, Miron Costin, Sucedava (între strada Oituz și bulevardul Nicolae Bălcescu), Păltiniș, Petru Rareș (între străzile Ștefan cel Mare și Miron Costin) și Castanilor se vor înlocui și bordurile care delimitează carosabilul de trotuare.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0