Prima paginăSocial

Au fost premiați câștigătorii concursului de curățenie „Romanul, curat și verde”

Au fost premiați câștigătorii concursului de curățenie „Romanul, curat și verde”

Dimensiune text

 

 

Miercuri, 15 mai, în cadrul celei de-a X-a ediții a Zilelor municipiului Roman, a avut loc premierea câștigătorilor concursului de curățenie „Romanul, curat și verde” – desfășurat în perioada 18 martie – 19 aprilie 2019, prilej cu care primarul Lucian Micu i-a premiat pe romaşcanii care s-au implicat în acţiuni de întreţinere şi amenajare a spaţiilor din proximitatea locuinţei sau a locului de muncă. Ajuns la ediţia a X-a, concursul s-a bucurat de prezenţa a 23 de competitori, fiind acordat și un premiu special pentru instituția care, an de an, s-a implicat în a îngriji și înfrumuseța spații din oraș, informează reprezentanții Primăriei Roman.

Premii s-au acordat pentru următoarele categorii de participanţi: instituţii de învăţământ, organizaţii neguvernamentale, persoane fizice și asociaţii de proprietari. La prima categorie s-au înscris șapte instituţii, mențiune primind: Școala „Alexandru Ioan Cuza”, Școala „Vasile Alecsandri” și Școala Carol I. Locul III a fost obținut de Colegiul Tehnic „Danubiana”, locul II a revenit Liceului Tehnologic „Vasile Sav”, iar premiul I a fost obținut de Școala „Mihai Eminescu”.

Două organizații neguvernamentale s-au înscris la ediția din acest an a concursului „Romanul, curat și verde”, locul II fiind obținut de Asociația Kult Generation, iar premiul I a fost primit de Asociația Mușatinii. La competiție s-au înscris și trei persoane fizice, Lăcrămioara Elena Anton obținând locul III, Valentin Ursu – locul al II-lea și Alois Neculăeș primind premiul I.

De asemenea, 11 asociaţii de proprietari s-au preocupat de înfrumusețarea spațiilor pe care le au în administrare, primind următoarele premii: mențiune – Asociația nr. 1ALPS, Asociația nr. 48, Asociația nr. 22, Asociația nr. 2, Asociația nr. 13, Asociația nr. 32, Asociația nr. 6, Asociația nr. 39; locul III – Asociația de proprietari nr. 16; locul II – Asociația nr. 36 și locul I – Asociația nr. 4B.

Datorită faptului că anul acesta s-au împlinit zece ani de la lansarea acestui concurs, autoritățile au acordat Colegiului Tehnic „Miron Costin” marele premiu, pentru implicarea anuală de excepție a instituției.

Premiile oferite au constat în mașini de tuns iarba, suflătoare/aspiratoare de frunze și ghivece cu flori.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0