Au fost desemnați câștigătorii concursului „Ziua Familiei, la Roman”

HomeSocial

Au fost desemnați câștigătorii concursului „Ziua Familiei, la Roman”

 

 

Primăria municipiului Roman a sărbătorit Ziua Internațională a Familiei (15 mai), printr-o competiție ce și-a propus să promoveze importanța familiei în comunitate, alături de cei peste 2.300 membri ai grupului „Ziua Familiei, la Roman” (https://www.facebook.com/groups/487429054990708/). În urma concursului, care s-a încheiat pe 21 mai, de sărbătoarea Sfinților Împărați Constantin și Elena, ocrotitorii Romanului, au fost desemnate și cele trei familii ale căror postări au fost cele mai apreciate de membrii grupului.

La competiția „Ziua Familiei, la Roman” s-au înscris 39 de familii, mesajele și fotografiile acestora totalizând peste 2.000 de aprecieri. Astfel, premiile vor merge către familiile Mioara Sandu, Andra Gabriela și Ciprian și Daniela Donici.

„Câștigătorii sunt invitați vineri, la ora 12.00, la inaugurarea zonei de ștrand din Complexul Sportiv și de Agrement «Moldova» pentru a primi premiile, ce vor fi înmânate de primarul Lucian Micu. Vă mulțumim tuturor pentru implicare! Vă așteptăm și cu alte sugestii pe care le aveți pentru ca acest grup administrat de Primăria municipiului Roman să devină în spațiu în care să promovăm lucrurile frumoase din viața și orașul nostru”, au transmis reprezentanții Primăriei Roman.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0