Au fost desemnați câștigătorii concursului de fotografii de Crăciun organizat de Primăria Roman

HomeSocial

Au fost desemnați câștigătorii concursului de fotografii de Crăciun organizat de Primăria Roman

 

Concursul fotografiilor de Crăciun organizat de Primăria Roman pe grupul de Facebook „Frumusețe de oraș din mândră Românie” s-a încheiat și câștigătorii au fost desemnați miercuri, 18 decembrie, pe baza celor mai multe aprecieri primite din partea membrilor grupului.

Câștigătorii competiției dedicate sărbătorilor de iarnă sunt următorii: Cătălin și Diana, Cristina Ciubotaru, Alina Ramona, Cazacu Anca și Crenguța Rusu, care sunt așteptați joi, 19 decembrie, de la ora 14.00, în sala de conferințe Excelsior a Hotelului Roman, pentru a-și ridica premiile, în cadrul ședinței festive de Consiliu Local, la care vor lua parte și consilierii locali romașcani.

„Competiția organizată cu scopul de a pune în valoare frumusețea sărbătorilor de iarnă și de a ne cunoaște cât mai bine s-a încheiat. Ne bucurăm și vă mulțumim pentru spiritul de competiție și fair-play de care ați dat dovadă, dar și de faptul că, de la eveniment la eveniment, numărul membrilor acestei comunități crește, iar discuțiile și postările sunt unele constructive, așa cum este și firesc. Vă mulțumim tuturor pentru participare și vă așteptăm să ne revedem pe acest grup pentru alte competiții sau evenimente care să ne ajute să aducem plus valoare orașului nostru! Sărbători cu bine!”, au transmis reprezentanții Primăriei Roman.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0