Au fost aleși noii vicepreședinți ai Consiliului Județean Neamț

HomePolitica

Au fost aleși noii vicepreședinți ai Consiliului Județean Neamț

La aproape cinci luni de la alegerile locale, Consiliul Județean (CJ) Neamț și-a definitivat structura de conducere, prin alegerea celor doi vicepreședinți, care vor face echipă cu președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.

Cei doi vicepreședinți ai CJ Neamț au fost desemnați în cadrul unei ședințe extraordinare convocate miercuri, 17 februarie, de președintele Ionel Arsene (PSD), după mai multe încercări nereușite ale consilierilor PNL de a forma o majoritate care să-și impună propriii vicepreședinți la conducerea CJ Neamț.

În cadrul ședinței de miercuri, au fost propuși patru consilieri pentru a ocupa funcția de vicepreședinte în cadrul CJ Neamț: Dragoș Victor Chitic (PMP), Mădălina-Veronica Ciubotaru (PRO România), Forin-Adrian Hopșa (PNL) și Cătălin Chiței (PRO România). Toate cele 35 de voturi exprimate au fost valabile, cei patru nominalizați obținând: Dragoș Victor Chitic – 19 voturi, Mădălina-Veronica Ciubotaru – 18 voturi, Forin-Adrian Hopșa – 17 voturi și Cătălin Chiței – 16 voturi.

Astfel, în urma votului, Dragoș Victor Chitic, fost primar al municipiului Piatra Neamț, și Mădălina-Veronica Ciubotaru, consilier județean și în mandatul anterior, sunt noii vicepreședinți ai CJ Neamț.

În urma rezultatului ședinței, președintele Ionel Arsene a afirmat despre cei doi vicepreședinți ai CJ Neamț că sunt „oameni pe care mă bazez, având în vedere experiența lor în domeniul administrației”.

De cealaltă parte, unul dintre liderii  consilierilor județeni PNL, Florin Hopșa, a declarat că „astăzi în Consiliul Județean Neamț s-a văzut cât de apreciați sunt trădătorii și că interesul cetățenilor nu contează deloc”, în timp ce consilierii județeni ai USR PLUS consideră că „votul pentru alegerea celor doi vicepreședinți este o palmă dată nemțenilor care, la alegerile locale, au dorit să schimbe acest mod de a face politică”.

 

 

Foto: facebook / Ionel Arsene

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • Nicolae 2 ani ago

    D-lor consileri judeteni de la PNL si USR-Plus, cat de ipocriti puteti sa fiti si sa spuneti ca „va pasa de interesele cetatenilor”, in timp ce d-stra de 2 luni de zile va luptati in cualitie pt. impartirea „ciolanului” si pt. multumirea sponsorilor din campania electorala? N-ati facut nimic din ce-ati promis! In plus, aveti si tupeul sa spuneti public ca ne-ati mintit ( vezi declaratia d-lui prim ministru Citu: „in campania electorala au fost promisiuni iar acum faceti cu totul altceva”). Ne-ati mintit ca sa obtineti votul nostru! Sa va fie rusine!!! N-o sa va „spalati” cu toata apa de pe raurile Bistrita, Moldova si Siret!