Prima paginăSport

Atletul romașcan Florin Asmarandei, o nouă medalie de aur la Campionatul Mondial al polițiștilor și pompierilor

Atletul romașcan Florin Asmarandei, o nouă medalie de aur la Campionatul Mondial al polițiștilor și pompierilor

Dimensiune text

 

Atletul romașcan Florin Asmarandei, în prezent legitimat la CSM Bacău, plutonier major în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava” al județului Neamț, la Detașamentul de Pompieri Roman, a participat, în perioada 8 – 18 august, la Campionatul Mondial al polițiștilor și pompierilor (World Police & Fire Games) de la Chengdu, din China.

Aflat la a cincea participare consecutivă la Campionatul Mondial al polițiștilor și pompierilor, Florin Asmarandei, în vârstă de 35 de ani, a obținut medalia de aur la aruncarea ciocanului, cu o cea mai bună aruncare măsurând 59,61 de metri. Florin Asmarandei a obținut medalia de aur la aruncarea ciocanului la patru din ultimele cinci ediții ale World Police & Fire Games – New York, SUA, în 2011; Belfast, Irlanda de Nord, în 2013; Los Angeles, SUA, 2017; Chengdu, China, 2019. La celelalte două probe la care a participat la ediția din august 2019, aruncarea greutății și aruncarea discului, atletul romașcan s-a clasat pe locul al patrulea.

Un alt atlet din cadrul ISU Neamț, plutonierul Cezar Andrei Cozar, 31 de ani, din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț, aflat la prima participare la o astfel de competiție, a obținut medalii de bronz la alergare la 110 m garduri și 400 m și locul al patrulea la 100 m.

„ISU Neamț mulțumește sponsorilor HeidelbergCement Romania fabrica de ciment Tașca și Clinica GSM Piatra Neamț pentru că au susținut financiar participarea celor doi pompieri nemțeni la Campionatul Mondial al polițiștilor și pompierilor (Chengdu 2019 World Police & Fire Games) . Această competiție s-a desfășurat în orașul Chengdu, China, în perioada 8 – 18 august, unde au participat aproximativ 10.000 sportivi, din 79 de țări. Următoarea ediție a acestor campionate va fi în 2021 la Rotterdam, Olanda. Felicitări și succes în continuare!”, au transmis reprezentanții ISU Neamț.

 

 

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0