Prima paginăActualitateRural

Asfalt în satul Boteşti

Dimensiune text

botesti 2În localitatea Boteşti a fost finalizată asfaltarea a 1,8 kilometri de drum. Lucrarea face parte din proiectul de modernizare a 4,55 kilometri de drum din comuna Boteşti, în satele Boteşti, Nisiporeşti şi Barticeşti, proiect realizat cu fonduri guvernamentale şi de la bugetul local. „Acest proiect presupune asfaltarea unor tronsoane de drum în satele Boteşti – 1,8 kilometri, Nisiporeşti – 1,8 kilometri şi Barticeşti – 0,95 kilometri. Am finalizat aplicarea primului strat de asfalt în satul Boteşti. Pentru a continua lucrările de modernizare a porţiunii de drum din satul Nisiporeşti avem nevoie de 400.000 de lei. Banii ne sunt necesari pentru aplicarea celui de-al doilea strat de asfalt”, a precizat Georgeta Blaj, primarul comunei Boteşti.

Reabilitarea celor 4,55 kilometri de drum se ridică la 1.000.000 euro şi se realizează prin OG 28/2013, subprogramul „Modernizarea satului românesc”.

Autorităţile locale au finalizat şi lucrările de amenajare a unui loc de joacă pentru copii în satul Barticeşti, proiect realizat cu fonduri de la bugetul local.

Sursa FOTO

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 3
 • Isidor 7 ani

  Cine v-a dat acceptul sa folositi fotografii ce nu va apartin?

  • Catalin Sevastre 7 ani

   Pozele au fost preluate de pe pagina de facebook a primariei Botesti, institutie publica (aceste poze sunt publice si au caracter informational ce nu necesita un acord prealabil – daca vorbeam de o persoana fizica, sau o companie atunci acordul ar fi fost necesar).

   Pentru nemetionarea sursei, ne cerem scuze. A fost o scapare ce intre timp a fost remediata.

 • Isidor 7 ani

  Fara sa indicati sursa?